Kvalitet og god kjennskap til kunden

Vi i Akonto ønsker å bidra til at du som kunde kan ta gode valg på bakgrunn av regnskapstallene. Derfor er vi opptatt av høy kvalitet i arbeidet og god kjennskap til kundene. 

Regnskap er ikke bare tall som må rapporteres til myndighetene. Med et riktig og oppdatert regnskap, kan du få mye informasjon som hjelper deg med å ta de rette valgene for din bedrift. Med dagens gode skyløsninger, kan du få løpende oversikt over inntekter, kostnader, kunde- og leverandørfordringer og viktige nøkkeltall. Dette kan hjelpe deg til å snu utfordringer til noe positivt så raskt som mulig, og bidra til at du ser tydeligere hvilke muligheter du har og hvordan disse kan utnyttes.

Kvalitet i regnskapsarbeidet og oppdatert, relevant kompetanse er en forutsetning for å levere et riktig regnskap, hvor du får alle skatt- og mva fradragene du har krav på. I tillegg er det viktig å ha en regnskapsfører som kjenner ditt firma og din bransje, og tilbyr løsninger som passer til dine behov og vaner. Slik blir regnskapet et godt beslutningsgrunnlag, og regnskapsarbeidet blir mer behagelig for deg som kunde. En regnskapsfører som er tett på kunden, vil også ha de beste forutsetningene for å være en god sparringspartner i forhold til økonomistyringen.

Som ny kunde hos Akonto Økonomi får du tildelt en regnskapsfører (og eventuelt en lønnskonsulent) som følger ditt firma, og dermed kjenner dine behov og problemstillinger. Vi jobber i team for å kvalitetssikre arbeidet rundt din bedrift, og sørge for at vi alltid har noen tilgjengelig som kan bistå deg. Slik blir ditt økonomiarbeid også lite sårbart i forhold til sykdom og ferie. I tillegg kan du være sikker på at våre regnskapsførere alltid sitter på oppdatert kunnskap om lover og regler.

De siste årene har vi sett at behovet øker for enklere og mer effektivt kontorarbeid, samt et oppdatert og tilgjengelig regnskap. Derfor tilbyr vi skyløsninger skreddersydd etter dine behov. Skyløsningene kan ta over det meste av det manuelle papirarbeidet, slik at du eller din kontoransatt får frigjort tid til å bruke på deres kunder og salg og levering av deres tjenester/produkter.

Våre regnskapsførere kan dekke hele den økonomiske funksjonen i bedriften, eller ta hånd om de områdene du ønsker bistand på. Ønsker du å gjøre regnskapsarbeidet selv, kan vi fungere som en controller eller rådgiver for å kvalitetssikre ditt regnskap, og bistå med årsoppgjør. Har du en egen regnskapsmedarbeider som jobber i et av systemene vi ha kompetanse på, kan vi stille som regnskapsberedskap i tilfelle fravær.

Tilbakemelding fra en kunde

Jeg har vært kunde hos Akonto Økonomi i mange år, og kommer til å være kunde i mange år til. Akonto er et sted jeg kan komme til med mine spørsmål og problemer. Jeg får god hjelp fra alle jeg snakker med, ikke bare min kontakt. Kvaliteten er topp, og jeg synes kunnskapsnivået er høyt. Jeg er veldig fornøyd!

– Cheng, Burger King Hønefoss og Pasta Cafè Hønefoss

Jeg vil vite mer om regnskapsføring for min bedrift!