Riktige reiseregninger når du er på farten

Visma.net Expence er et nettbasert reiseregning- og refusjonssystem som gjør det enkelt å føre korrekte reiseregninger.

Du kan bruke appen Visma Attach til å ta bilder av kvitteringer når du er på farta, og sette kvitteringer og eventuell kjørebok sammen til en komplett reiseregning i nettløsningen i etterkant. Løsningen er til enhver tid oppdatert på gjeldende regler og satser.

Velger du å koble firmaets kredittkort til løsningen, blir utleggene automatisk tilgjengelig for oppsett av reiseregning. Oppdatert valutaoversikt gjør at du også kan bruke den utenfor Norge. Reiseregningen sendes via nett direkte inn i vårt lønnssystem, og utleggene blir utbetalt sammen med lønningen.

Pris: 70 kr/mnd eks mva pr bruker + etableringskostnad

Bilbuddy er en web- og mobilbasert løsning som registrerer dine kjørte kilometer via GPS. Bruk mobilen til å loggføre kjøringen og eventuelle bompenger. Reisen kan også registreres manuelt i etterkant. Bilbuddy snakker med Visma.net Expence, slik at du kan koble kjøringen sammen med utleggene, og sende det til økonomisystemet. Løsningen foreslår bom/ferge mm., og hjelper deg med å huske alle tilleggene du har krav på. Bilbuddy er en ekstern leverandør som du selv kjøper abonnement fra, men vi hjelper til med oppsett mot Visma.net Expence.

Har du allerede løsningen? Her kan du logge på.

Jeg vil vite mer om Visma.net expence!