Visma Approval - fakturamottak og betaling i skyen

Med skyløsningen Visma Approval kan du få mer tid til kundene dine, og samtidig ha god oversikt over utgiftene.

Dine inngående fakturaer kommer direkte til oss via e-post, EHF (e-faktura) eller post dersom leverandøren ikke kan sende faktura digitalt. Fakturaene behandles jevnlig i vårt system, og sendes til deg for godkjenning i skyløsningen Visma Approval eller appen Visma Manager. Du vil få en mail som informerer om at dokumentene ligger klare til behandling. I Approval kan du velge å godkjenne, avslå, videresende, endre kontering og legge inn kommentar.

Om du er på farten, kan du bruke appen Manager på mobil til å enkelt godkjenne fakturaene som skal betales. Når fakturaene er godkjent, betales de på forfallsdato med vår automatiske betalingsløsning.

I Approval har du oversikt over tidligere mottatte fakturaer, og kan søke frem en faktura ved hjelp av beløp, leverandør, dato osv. Vi kan sette opp systemet slik at forskjellige personer kan godkjenne forskjellige fakturaer, f.eks innen avdelinger. Du har tilgang til programmet hvor som helst, når som helst - så lenge du har tilgang på internett.

Pris: 360 kr/mnd eks mva + etableringskostnad. Stykkpris pr EHF (e-faktura) på 4 kr kommer i tillegg.

Pris pr ekstra bruker: 150 kr/mnd.

Har du allerede løsningen? Her kan du logge på.

Jeg vil vite mer om Visma Approval