Vinneren av vår konkurranse på Ringeriksdagen er trukket!

I konkurransen hvor du kunne teste dine evner som regnskapsfører ble Janne Oredalen trukket ut som den heldige vinneren av et nettbrett!

Ringeriksdagen er en hyggelig tradisjon i Hønefoss. Vi var med for 4. året på rad i år, og det blir bare morsommere for hvert år! Vi har blitt beryktet for våre Akonto muffins, og møtte mange hyggelige muffinssultne mennesker. 93 personer deltok i konkurransen hvor du kunne teste dine evner som regnskapsfører. 23 personer hadde alle svar riktige. Av disse ble Janne Oredalen trukket ut som den heldige vinneren av et nettbrett.

Konkurransen bestod i å teste vurderingsevnen ved å se, lukte, føle og smake seg frem til at det var estragon som var urteplanten vi hadde på standen. Oppmerksomheten ble testet ved å svare på at de fire tjenestene vi fokuserer på er Regnskap, Lønn og personal, Økonomisk rådgivning og Revisjon, og vår nettadresse er akonto.no. Videre kom en hjernenøtt for å teste evnen til å tenke utenfor boksen. Her var det riktige svaret at Jonas ville tapt på tross av at Per startet 10 meter bak startstreken.

Takk for i år, vi gleder oss til neste år!