Vi sponser

Vi i Akonto er engasjerte i lokalsamfunnet og lokalt foreningsliv. Det er derfor viktig for oss å gi tilbake til de vi har størst engasjement for!

På lik linje med våre egne verdier føler vi at disse lagene står for aktivt engasjement, kvalitet og tillitt. Vi er glade for å kunne gi disse støtte til å vokse videre, og gleder oss med dem for hvert steg i utviklingen.

villmannI 2017 er Akonto også stolte sponsorer av Villmann. Villmann er et flott hinderløype-arrangement for både profesjonelle og mosjonister. Vi er opptatt av godt teamarbeid, og dette får man virkelig jobbet med som deltaker på Villmann. Samtidig mener vi at den største utviklingen skjer utenfor komfortsonen, og som vanlige mosjonister er vi utenfor denne flere ganger gjennom Villmann-løypa. Derfor ønsket vi å bidra til at dette blir veldig bra også i 2017, og at flere forhåpentligvis tar denne utfordringen i år!


I september 2016 stilte Akonto med lag på Sponsorcupen til HBK. Med god hjelp fra noen lokale helter og barna til noen ansatte med deres venner, vant Akonto cupen! Les mer på HBK sine sider her.