Vinneren av nettbrettet på Ringeriksdagen

Lørdag 2.9 var vi på Ringeriksdagen på Søndre Torv. Vi delte ut våre berømte muffins, loddet ut 5 rådgivningspakker til kundene våre, og hadde en konkurranse hvor vi loddet ut et nettbrett. Anne Mari Ramsrud ble den heldige vinner av et nettbrett! Lyst til å se svaret på gåten i konkurransen?

Konkurransen gikk på å teste tre egenskaper som vi mener er viktig for fremtidens regnskapsfører å ha: God vurderingsevne, oppmerksomhetsevne, og evnen til å tenke utenfor boksen. Mange synes gåten vår var vanskelig, men 20% hadde alle svarene riktig. Det hjalp å få muffins til å fylle på energien. Oppgaven hvor man skulle tenke utenfor boksen fikk mye oppmerksomhet, og flere brukte lang tid på å finne ut av det. Oppgaven lød som følger: Du skal koke poteter i nøyaktig 15 minutter, og har kun to timeglass tilgjengelig for å måle tiden. Det ene timeglasset måler 7 minutter, det andre måler 11. Hvordan kan du, kun ved hjelp av disse timeglassene, måle deg frem til 15 minutter?

Det finnes to rette svar på hjernenøtten, vi avslører den ene: Snu begge glassene samtidig. Når 7 minutters glasset er tomt, puttes potetene i det kokende vannet. 11 minutters glasset renner ut de siste 4 minuttene som er igjen, og snus så på nytt og renner i 11 minutter til.

Rådgivningspakken ble gitt til de første 5 av våre kunder som møtte opp på vår stand. Dette er en gave til en verdi av 2450 kr, og formålet er å gi en god oversikt over økonomien, samt en gjennomgang av fremtidens muligheter og utfordringer. Les mer om rådgivningspakken her: http://akonto.no/radgivningspakke/