Regnskap

Lyst på en regnskapsfører som bryr seg om ditt firma? Vil du ha et riktig regnskap å ta beslutninger på bakgrunn av?

Vi i Akonto ønsker å bidra til at du som kunde kan ta gode valg på bakgrunn av regnskapstallene. Derfor er vi opptatt av høy kvalitet i arbeidet og nærhet og kjennskap til kundene. Med god kontakt med kunden og god kjennskap til din bedrift og bransje, har vi samtidig de beste forutsetninger til å være en god sparringspartner i forhold til økonomistyringen. Sammen skaper vi overskudd!

Som ny kunde får dere tildelt en regnskapsfører (og eventuelt en lønnskonsulent) som følger ditt firma, og dermed kjenner dine behov og problemstillinger. Vi jobber i team for å kvalitetssikre arbeidet rundt din bedrift. Slik blir ditt økonomiarbeid også lite sårbart i forhold til sykdom og ferie.

Våre regnskapsførere kan dekke hele den økonomiske funksjonen i bedriften, eller ta hånd om de områdene du ønsker. Ønsker du å gjøre regnskapsarbeidet selv, kan vi fungere som en controller eller rådgiver for å kvalitetssikre ditt regnskap.

Book et uforpliktende møte

 

De siste årene har vi sett at behovet øker for enklere og mer effektivt kontorarbeid, samt et oppdatert og tilgjengelig regnskap. Derfor tilbyr vi skyløsninger skreddersydd etter dine behov. Skyløsningene kan ta over det meste av det manuelle papirarbeidet, slik at du eller din kontoransatt får frigjort tid til å bruke på deres kunder og salg og levering av deres tjenester/produkter. Våre skyløsninger kan du lese mer om her.

Les mer om skyløsninger

 

Jeg har vært kunde hos Akonto Økonomi i mange år, og kommer til å være kunde i mange år til. Akonto er et sted jeg kan komme til med mine spørsmål og problemer. Jeg får god hjelp fra alle jeg snakker med, ikke bare min kontakt. Kvaliteten er topp, og jeg synes kunnskapsnivået er høyt. Jeg er veldig fornøyd! – Cheng, Burger King Hønefoss og Pasta Cafè Hønefoss

 

Våre tjenester

Regnskapsføring
Perioderegnskap
Årsregnskap og Årsoppgjør
Lønn og personal
Selvangivelser og ligningspapirer
Fakturering
Stiftelse og omdanning av selskap
Rådgivning vedrørende etablering
Økonomisk rådgivning
MVA- representasjon
Aksjonærregisteroppgaven
Generalforsamling
Styrebistand
Controller
Skyløsning for utsendelse av faktura (også EHF)
Skyløsning for mottak, godkjenning og betaling av fakturaer