Regnskap

Vi gir deg trygghet og gode løsninger, for dagen i dag og fremtiden!

Vi i Akonto ønsker å bidra til at du som kunde kan ta gode valg på bakgrunn av regnskapstallene. Derfor er vi opptatt av høy kvalitet i arbeidet og nærhet og kjennskap til kundene. Med god kjennskap til din bedrift kan vi også fungere som gode sparringspartnere i forhold til økonomistyringen. Sammen skaper vi overskudd!

Som ny kunde får dere tildelt en regnskapsfører (og eventuelt en lønnsfører) som vil ha god kjennskap til deres problemstillinger. Vi har alltid kunnskapsrike regnskapsførere og lønnsmedarbeidere tilstede for å hjelpe deg, slik at ditt økonomiarbeid blir mindre sårbart i forhold til sykdom og ferie.

Våre kunder er små og mellomstore bedrifter både lokalt i Hønefoss og Asker, og ellers i landet. De siste årene har vi sett at behovet øker for enklere og mer effektivt kontorarbeid, samt et oppdatert og tilgjengelig regnskap. Vi har derfor flere gode skyløsninger som vi skreddersyr til dine behov. Dette gjør at vi kan levere like godt i Finnmark som vi gjør lokalt.

Vi kan dekke hele den økonomiske funksjonen i bedriften, eller ta hånd om de områdene du ønsker. Ønsker du å gjøre regnskapsarbeidet selv, kan vi fungere som en controller eller rådgiver for å kvalitetssikre ditt regnskap.

Våre tjenester

Perioderegnskap
Årsregnskap og Årsoppgjør
Lønn og personal
Selvangivelser og ligningspapirer
Fakturering
Stiftelse og omdanning av selskap
Rådgivning vedrørende etablering
Økonomisk rådgivning
MVA- representasjon
Aksjonærregisteroppgaven
Generalforsamling
Styrebistand
Controller
Skyløsning for utsendelse av faktura (også EHF)
Skyløsning for mottak, godkjenning og betaling av fakturaer