Referanser

Her er noen hyggelige tilbakemeldinger vi har fått fra kunder de siste årene.

Jeg har vært kunde hos Akonto Økonomi i mange år, og kommer til å være kunde i mange år til. Akonto er et sted jeg kan komme til med mine spørsmål og problemer. Jeg får god hjelp fra alle jeg snakker med, ikke bare min kontakt. Kvaliteten er topp, og jeg synes kunnskapsnivået er høyt. Jeg er veldig fornøyd!

Cheng, Burger King Hønefoss og Pasta Cafe Hønefoss. Kunde hos Akonto Økonomi

 

Jeg mener Akonto gjør en bra jobb. Jeg får alltid svar innen kort tid, og uansett hvem jeg prater med får jeg trivelig og vennlig behandling.
Marie Jörnelid, Prosidius. Kunde hos Akonto økonomi.

Lønnstjenestene fra Akonto er seriøst og effektivt. Kommunikasjonen med vår kontakt fungerer veldig bra, hun er hyggelig, rask, effektiv og lett tilgjengelig. Dette har fungert knirkefritt over flere år. Jeg
mener kvaliteten og kunnskapsnivået er høyt.

Siri Tømmer, Norsk Inova. Kunde hos Akonto økonomi, Lønn.

 

Jeg prater mye med min kontakt om våre utfordringer, og han forstår både behovene og bransjen godt. Kommunikasjonen fungerer godt, han er veldig omgjengelig og allright å prate med. Jeg føler meg alltid velkommen hos Akonto, det er veldig positiv stemning. Vi var også veldig fornøyd med vår forrige kontaktperson, men det blir en god løsning med vår nye kontakt. Han kan sine saker!

Leif Sørensen, Varde teateret. Kunde hos Akonto revisjon.

 

Til Akonto oppi høyden på torget!

Vi har med dette gleden av å kåre dere til ukens Gladbedrift!

Juryen har lagt vekt på følgende:

  • Hyggelig mottak i resepsjonen! Både med smil, og Hei og tilbud om å finne den jeg skulle til, og melde min ankomst og kaffeønske tilbud!
  • Hyggelig vandring ned til Elin sitt kontor, med flere hei og smil!
  • Hyggelig, ryddig , informerende, veiledende og klargjørende møte med Elin!
  • Rene lokaler! Hyggelig vasker!
  • Bare noen dager senere! Flott selvangivelse i posten! Pent innbundet med skinnende marg, flott forside, delikat oppsett, ryddig, oversiktlig og Flott!
  • Smooth lønnskjøring Hver gang!

Arnt Sæther, Gladiator