Markedsføring

Når du ut til de kundene du vil, og får de dekket behovene sine?

Noe av den viktigste informasjonen ditt firma kan få er hva kundene dine virkelig har behov for fra produktet/tjenesten, og fra deres kommunikasjon. Vi hjelper deg med å lage og sende ut kunde- og markedsundersøkelser. Svarene du får bruker vi til å sammen tilpasse tilbudet ditt og kommunikasjonen, slik at kundene blir mest mulig tilfredse, ønsker å komme tilbake til deg, og anbefale deg videre.

Konkurransen om nye kunder blir stadig tøffere i en digital hverdag, og synlighet på nett blir stadig mer viktig. Vi hjelper deg med nettsideutvikling, nyhetsbrev, synlighet i søkemotorer og sosiale og digitale medier, slik at de som leter etter det du tilbyr finner akkurat deg!

Når kundene finner frem til nettsiden og annen markedskommunikasjon, er det viktig at de får svarene de leter etter. De må relatere seg til merkevaren, føle at informasjonen og tilbudet er relevant, og oppleve merkevaren som helhetlig. Hvor tilfredse kundene er blir i stor grad påvirket av i hvilken grad de opplever at produktet eller tjenesten de har fått lever opp til forventningene. En god og helhetlig markedsstrategi hjelper deg til å styre dette, og å finne de markedstiltakene som ditt firma får mest igjen for å gjennomføre. Dette vil vi hjelpe deg med!

Markedsundersøkelsen ble for Mapamima en god veiviser. Profesjonelt utført innenfor de rammer vi ønsket. Om det var noe jeg var usikker på eller satte spørsmålstegn ved, hadde vi en god dialog rundt dette før undersøkelsen ble publisert. Jeg vil ta med meg undersøkelsen videre i fremtiden og bruke den som referanse til avgjørelser, ideer og tips. – Gro Helene Skalstad, Mapamima AS

Knapp Akonto

Vi hjelper deg blant annet med

Markedsstrategi og markedsplan
Markedsundersøkelser
Forretningsmodell
Visuell profil
Synlighet på Google
Nettside og innhold
Facebookside og Linked-In profil
Annonsering
Nyhetsbrev
Planlegging av events og håndtering av påmeldinger
Design av reklamemateriell (brosjyrer, roll-up, annonser, invitasjoner med mer)