Markedsføring

Når du ut til de kundene du vil, og får de dekket behovene sine?

Konkurransen om nye kunder blir stadig tøffere i en digital hverdag, og synlighet på nett blir stadig mer viktig. Vi hjelper deg med nettside, nyhetsbrev, Google og Facebook, slik at de som leter etter det du tilbyr finner akkurat deg!

Når kundene finner frem til nettsiden og annen markedskommunikasjon, må de finne svarene de leter etter. I konkurranse med andre merker, er viktige konkurransefortrinn at kunden relaterer seg til merkevaren, og føler trygghet rundt å velge ditt firma. Trygghet skapes blant annet ved relevant informasjonen og tilbud, og en opplevelse av merkevaren som helhetlig. Hvor tilfredse kundene blir etter kjøp er i stor grad påvirket av om forventningene som ble skapt i forkant ble møtt. Det er derfor viktig å ha kontroll over kommunikasjonen og hvordan ditt firma fremstår. En god og helhetlig markedsstrategi hjelper deg til å styre dette, og å finne de markedstiltakene som ditt firma får mest igjen for å gjennomføre. Dette vil vi hjelpe deg med!

Noe av den viktigste informasjonen ditt firma kan få er hva kundene faktisk har behov for. En kunde- eller markedsundersøkelse vil gi svar som du kan bruke til å tilpasse tilbudet ditt og kommunikasjonen. Når kundene får dekket behovene sine, blir de enda mer tilfredse, ønsker å komme tilbake til deg, og anbefale deg videre.

Book et møte med vår markedsfører

 

Markedsundersøkelsen ble for Mapamima en god veiviser. Profesjonelt utført innenfor de rammer vi ønsket. Om det var noe jeg var usikker på eller satte spørsmålstegn ved, hadde vi en god dialog rundt dette før undersøkelsen ble publisert. Jeg vil ta med meg undersøkelsen videre i fremtiden og bruke den som referanse til avgjørelser, ideer og tips. – Gro Helene Skalstad, Mapamima AS

Vi hjelper deg blant annet med

Markedsstrategi, markedsplan og forretningsmodell
Markedsundersøkelser
Facebookside, publiseringsplan og annonsering
LinkedIn profil
Nyhetsbrev i Mailchimp
Synlighet på Google
Visuell profil
Nettside og innhold
Annonsering
Planlegging av events og håndtering av påmeldinger
Design av reklamemateriell (brosjyrer, roll-up, annonser, invitasjoner med mer)