Lønn og Personal

Har du behov for korrekt lønn og lønnsrapportering til riktig tid? Ønsker du noen å snakke med om personal og administrasjon?

Våre lønnskonsulenter tar ansvar for å regnskapsføre, rapportere og utbetale riktig lønn til dine ansatte til avtalt tidspunkt. Mange bedriftsledere opplever også behov for råd og veiledning innen personal og administrasjon. Det er godt å ha noen som har styr på  alt fra ferie – og fraværsregler, til oppstart, oppfølging og avslutning av arbeidsforhold! Vi er sparringspartnere for våre kunder i både små og store personalsaker, f.eks ved oppfølging av sykemeldte og sykepengesaker hos NAV.

Som ny kunde vil du bli tildelt en konsulent som følger ditt firma, og dermed kjenner dine problemstillinger og behov. Din lønnskonsulent arbeider i team med andre for å kvalitetssikre arbeidet rundt din bedrift.

Book et uforpliktende møte

 

Hos Pro-pipe Norway AS har vi igennem snart 10 år benyttet os af rådgivning og service hos Akonto Økonomi. Det skal understreges at vi er danske ejere af Pro-Pipe Norway A/S, så derfor er vi i udpræget grad afhængig af korrekt og valid rådgivning indenfor løn og personale. Dette indebærer bl.a. ansættelser af danskere og andre fra EU lande, hvor vores kontakt altid er klar med gode råd og vejledninger. Vi oplever altid en fantastisk service hos vores kontakt, hun svarer hurtigt og korrekt på vores henvendelser. Akonto betragter vi som en pålidelig og meget værdsat sparringspartner. Vi kan derfor kun give Akonto Økonomi vores bedste anbefaling. – Jørgen Jørgensen, Pro-Pipe Norway AS

Våre tjenester

Lønnsføring/ A-Meldingen
Administrative oppgaver
Ansettelsesavtaler
Arbeidsreglement
Stillingsinstrukser
Skyløsning for fraværsregistrering og ferieplanlegging
Skyløsninger for reiseregninger,  og kjørebok
Rådgivning vedrørende ferie, permisjoner, sykdom, oppsigelse, OTP, forsikringer, HMS med mer