Vi er på flyttefot og er en del av Ecit

I 1,5 år har vi vært en del av Ecit, og ønsker nå å knytte nærmere bånd til lokale Ecit selskap for å gi kundene våre enda bedre service. 2.7 flytter vi derfor til HM49 på Hvervenkastet.

I 1,5 år har vi vært en del av Ecit, som består av økonomi og IT selskaper i Norge, Sverige og Danmark. Vi gikk inn i dette fagfellesskapet for å få et enda større fagmiljø, og ha kortere vei til ny og brukervennlig teknologi som kan komme våre kunder til gode.

Vi ønsker å gi kundene våre enda bedre service, og vil derfor knytte tettere bånd til andre lokale Ecit selskaper. Vi opplever at dette samarbeidet vil være enklere dersom vi er nærmere hverandre geografisk. Derfor flytter vi nå til HM49 på Hvervenkastet. Flyttingen vil starte 1.7, og vi er på plass på HM49 senest 1.8. Om du skal besøke oss mellom 1.7 og 1.8, bør du i forkant ringe sentralbordet på telefon 40004241 for å sjekke hvor du treffer oss.

Vi har noen områder vi ønsker å forbedre oss på, og det håper vi deltakelsen i Ecit vil bidra med på sikt. Det dreier seg om enda større teknologisk brukervennlighet for kundene, samt en stadig voksende kunnskapsbase i forhold til økonomisk rådgivning. For å illustrere båndet til Ecit og ønsket om enda bedre teknologisk tilbud, bytter vi logo og nettside samtidig som vi flytter. Dette lanseres 2.7.

Alle ansatte blir med på flyttelasset, og det blir ingen endringer i kundeforholdene. Det skal fortsatt være hyggelig å komme på besøk til oss, i alt fra godt brukt arbeidsbukse til dress. Med flyttingen følger også gratis parkeringsplass for kundene, og en oppgang fri for tannlegelukt.

Ny besøksadresse vil være: Hvervenmoveien 49, 3511 Hønefoss. For å spare miljøet og effektivisere arbeidsprosesser foretrekker vi å motta brev og fakturaer elektronisk. Send oss gjerne mail på post@akonto.no for å motta info om dette.

Vi gleder oss til å se dere på HM49!